Green Giant™

Månedens oppskrift:

Kyllingtoast med maissalsa,
avokado og tomat

Manadens oppskrift

Kyllingtoast med maissalsa, avokado og tomat



Noen ganger har man lyst på frokost, andre ganger lunsj, og av og til middag. Og noen ganger vil man bare ha en toast. Det er det perfekte måltidet mellom de andre måltidene. Eller istedenfor.

Slik gjør du det:

Krydre kyllingfileten med salt og pepper. Grill eller stek den i varm panne til den får en gyllenbrun farge. Stekes i ovnen på 120 grader i ca. 10 minutter. Rist brødet, og kutt avokado og tomat i 1 cm tykke skiver. Finhakk chili og koriander, og press lime. Bland med mais, og smak til med salt. Bland kylling, tomat, avokado, salat og maissalsa, og topp det med brød.

 

Ingredienser, 4 porsj.

Kyllingtoast
600 gram kyllingfilet
2 ss olje
8 skiver godt brød
1 avokado
1 bifftomat, eller 4 vanlige tomater
1 hode romanosalat

Maissalsa
1 dl Green Giant maiskorn
2 kvister koriander
1 lime
1 ss olivenolje
1 rød chili