Mais- og pastagrateng siciliana
Porsjs : 8
Ingredienser
- 500 g pasta, penne eller skruer
- 1 boks à 198 g Green Giant® Niblets® original, avrent
- 200 g røkt skinke eller parmaskinke
- 1 zucchini
- 2 dl crème fraîche med paprika- og chilismak
- 1 dl fløte
- 2 tomater
- 2 ss frisk basilikum, hakket
- 50 g revet mozzarella
- 1 ss olje til steking
Gratinert pasta med mais, parmaskinke, tomater og zucchini.
Slik gjør du det:
- Kok pastaen etter anvisningene på pakken, og hell av vannet. Legg pastaen i en ildfast form. Strø over maisen. Skjær skinken i strimler og legg den over.
- Del zucchinien på langs, og skjær den i centimetertykke skiver. Fres zucchiniskivene i oljen, og strø over salt og pepper. Legg dem i formen.
- Bland sammen crème fraîche og fløte, og hell dette over pastaen. Skjær tomatene i skiver og legg dem på. Strø til slutt basilikum og revet ost over formen, og sett den inn i stekeovnen på 200 grader i ca. 15 minutter.