Soppburrito med maiskrem og bacon
Porsjs : 4
Ingredienser
- 400 g blandet sopp
- 1 finhakket sjalottløk
- 1 finhakket hvitløksfedd
- 2 ss smør
- 2 ss crème fraîche
- 4 ss Green Giant maiskorn
- 12 skiver bacon
Maiskrem
- 2 dl Green Giant maiskorn
- 2 dl matyoghurt
- 100 g ruccolasalat
Det er synd på soppen. Den står alene i skogen gjennom hele høsten. Hvis du vil være snill, legger du soppen i en varm burrito og serverer den med maiskrem og bacon.
Slik gjør du det:
Soppburrito:
- Rens soppen, og stek den i smør sammen med løken. Soppen skal ikke få farge. Avkjøl soppen, ha i crème fraîche og mais, og smak til med salt og pepper. Rull tortillas ved hjelp av plastfolie, og skjær dem i 2 cm lange biter. Stek bacon i en panne til den blir gyllenbrun.
Stekte poteter:
- Grovhakk maisen, og bland den med yoghurt, salt og pepper. Pynt med ruccola.