Tortiglioni med tomater, mais, kapers og mozzarella
Porsjs : 4
Ingredienser
- 800 g fersk tortiglioni
Tomatsaus
- 4 dl hakkede tomater
- 2 ss olivenolje
- 1 hvitløksbåt
- 1½ dl Green Giant maiskorn
- 8 blomsterkapers
- 8 grønne oliven
- 2 kvister basilikum
- 12 minimozzarellaer
- 2 dl ruccolasalat
Fersk pasta med smaksrik tomatsaus, mais og mozzarella.
Slik gjør du det:
- Kok pastaen etter anvisningene på pakken.
- Finhakk hvitløken og fres den olivenolje, uten at løken tar farge. Tilsett tomatene og et par basilikumblader. La det surre på svak varme i 10 minutter.
- Rør inn pastaen, mozzarellaen og maisen.
- Pynt med oliven, kapers, basilikum og ruccolasalat før servering.