Bakt potet med vestkystfyll
Porsjs : 4
Ingredienser
- 4 bakepoteter
- salt
- Vestkystfyll
- 100 g rensede reker
- 200 g varmrøkt laks
- 1 avokado
- 10 sukkererter
- 1 ss hakket rødløk
- 100 g Green Giant® salatmais (avrent)
- 2 dl lett crème fraîche
- salt
- nykvernet svart pepper
- 1 ss hakket gressløk
Bakt potets med reker, laks, avokado og grønnsaker.
Slik gjør du det:
- Sett stekeovnen på 200 grader.
- Lag et hull i potetene med gaffel.
- Legg dem på et stekebrett og bak dem i ovnen i omtrent én time.
- Grovhakk rekene, del laksen i mindre stykker og legg alt i bollen.
- Skrell avokadonen og skjær den i terninger, kutt sukkerertene i fine strimler, og bland sammen alle ingrediensene, bortsett fra gressløken, til fyllet.
- Smak til med salt og pepper.
- Skjær et snitt i potetene, strø litt salt over og fordel fyllet i potetene.
- Strø over gressløken. Serveres med salat og en sitronbåt.
-
Tips!
Minimaisen vår passer også utmerket i denne oppskriften. Skjær minimaisen i centimeterbrede skiver og vend dem inn i fyllet. -
Delikatessetips!
Hell gjerne en skje rom over de fylte bakepotetene.