Louisiana-inspirert mais
Porsjs : 4
Ingredienser
- 4 grillede kyllinglår
- 2 ss BBQ-saus
Ovnsbakte søtpoteter
- 3 søtpoteter
- 2 ss olje
- flaksalt
Cajunmais
- 1 boks à 198 g Green Giant® Niblets® original, avrent
- 100 g svarte bønner
- 100 g snittebønner
- 2 salatløker
- 1 ss olje
- 2 ts tigersaus
- 2-4 dråper liquid smoke, hickorysmak
- 2 lime
Cajunmais med kylling og søtpoteter.
Slik gjør du det:
- Vask søtpotetene og skjær dem i båter. Legg båtene på stekepapir i en langpanne, og hell oljen over. Vend potetbåtene i oljen, og sett langpannen inn i stekeovnen ved 225 grader i ca. 10-15 minutter. Hell i mellomtiden av maisen og bønnene. Skjær salatsløken i strimler og fres den i oljen, tillsett maisen, bønnene, tigersaus og liquid smoke og rør inn blandingen i sausen.
- Ta ut søtpotetene og strø over flaksaltet. Grill kyllinglårene og pensle med BBQ-saus når de er ferdige. Del limen og grill snittflaten.
- Tips! Server gjerne med matyoghurt eller crème fraîche!