Mais Quesedilla med plommetomat og geitost
Porsjs : 4
Ingredienser
- 2 hvetetortillas
- 400 g poteter, skrelte
- 3 ss crème fraîche
- 2 ss revet parmesanost
- 2 dl Green Giant mais
- 2 kvister persille
- 8 plommetomater i ulike farger
- 1 ss olivenolje
- 1 kvist rosmarin
- 100 g geitost
- 1 dl matyoghurt
- 100 g ruccola
Slik gjør du det:
Quesadilla:
- Kok potetene i saltet vann til de blir myke. Slå av vannet, og la dem dampe fra seg på kanten av komfyren.
- Mos potetene, og bland inn mais, créme fraîche og strimlet persille.
- Smak til med salt og pepper.
- Spre et lag av potetblandingen mellom to tortillas, og trykk dem sammen.
- La dem avkjøles i kjøleskap, og del dem i 8 biter.
- Stekes i olje til fargen blir gyllenbrun på begge sider.
Plommetomat:
- Del tomatene på midten, og vend dem i olje, rosmarin, salt og pepper.
- Stek dem på 100 grader i ca. 30 minutter.
Geitostyoghurt:
- Bland ost og yoghurt til en glatt blanding. Smak til med sort pepper.
- Server med ruccola.