Soyaglasert kylling med rotfrukter og maissmør
Porsjs : 4
Ingredienser
- 600 gram kyllingfilet
- 4 ss soya
- 2 ss olivenolje
- 2 hvitløksbåter
- 4 gulrøtter
- 1 pastinakk
- 2 bakepoteter
- 2 ss olivenolje
- 2 kvister koriander
- 1 dl Green Giant mais
- 1 dl smør med romtemperatur
- ½ krm karri
Slik gjør du det:
Soyaglasert kylling:
- Del kyllinglårene i mindre biter.
- Bland sammen olje, soya og presset hvitløk.
- Mariner kyllingen i 15 minutter, og stek den på 175 grader i ca. 15 minutter.
Rotfrukter:
- Skjær grønnsakene i staver, og bland dem med olivenolje, salt og pepper.
- Stekes i ovnen ved 200 grader til potetene får en gyllenbrun farge.
- Strø over grovhakket koriander.
Maissmør:
- Finhakk maisen, og bland den med smør og karri. Smak til med salt og pepper.
- Visp smøret til fast konsistens, og form det til egg ved hjelp av en skje.