Surprice canneloni
Porsjs : 4
Ingredienser
- 600 g kjøttdeig av svin og storfe
- 8 ferske lasagneplater
- 2 dl fløte
- 2 dl melk
- 100 g parmesanost i biter
- 2 bokser à 198 g Green Giant® mais
- 200 g fersk spinat
- 100 g ferske haricot verts (grønne bønner)
- 2 gule løker
- 3 tomater
- 1 ss olivenolje
- salt og pepper
- smør til steking
Parmesangratinerte canneloni fylt med fersk spinat, tomat, kjøttdeig og mais.
Slik gjør du det:
- Sett stekeovnen på 225 grader.
- Del tomatene i to, og vend dem i olivenolje. Krydre tomatene med salt og pepper, og stek dem i ovn i 15 minutter. Brun kjøttdeig og finhakket løk, smak til med salt og pepper. Mos tomatene ned i kjøttdeigen.
- Høvle osten i skiver. Kok opp fløte og melk. Tillsett parmesanskivene (spar noen til pynt), og la det surre til sausen er kremet. Smak til med salt og hvit pepper.
- Skjær endene av bønnene. Kok bønnene i 2 minutter i saltet vann, og hell av vannet. Fres spinat, mais og bønner i smør. Krydre med salt og pepper.
- Kok lasagneplatene i saltet vann, legg dem på et kjøkkenhåndkle og la dem renne av seg.
- Legg grønnsakene i midten på platene, og kjøttdeigen oppå. Rull sammen og legg dem i en ildfast form, hell saus over og la stå i stekeovnen i 10 minutter.
- Pynt den ferdige cannelonien med høvlet parmesan og server.