Sprø kylling med ristet maissalsa
Porsjs : 4
Ingredienser
Crispy Chicken
- 1 pk Old El Paso Crispy Chicken kryddermiks
- 4 kyllingbryst
- Tortillalefser, myke
- 2 ss olivenolje
Maissalsa
- 1 dl Green Giant maiskorn
- 2 ss olivenolje
- 1 ss sitronjuice
- 2 kvister koriander, finhakkede
- 1 rødløk, skrellet
- 1 romanosalathode
- 4 ss mild thick ’n’ salsa
Sprø kyllingfajitas med frisk maissalsa.
Slik gjør du det:
- Tilbered kyllingen etter oppskriften på kryddermikspakken.
- Skjær rødløken i fine strimler. Stek deretter løken og maisen i olivenolje i en varm stekepanne til maisen har fått en gyllenbrun farge. Smak til med salt, pepper, sitronjuice og koriander.
- Fordel maissalsaen på tortillalefsene og server med romanosalat og thick ’n’ salsa.