Maiskremet entrecôte
Porsjs : 4
Ingredienser
- 4 skiver entrecôte à 200 gram
- 2 pastinakker
- 1 gul løk
- 1 hel hvitløk
- 1 boks à 340 g Green Giant Niblets® original
- 2 gulrøtter
- 4 poteter
- olivenolja
- salt og pepper
- 4 ss majones
Grillet entrecôte med grillede grønnsaker og maisaioli.
Slik gjør du det:
- Del potetene på midten. Skrell gulrøtter og pastinakker og del dem i båter. Bryt løs hvitløksbåtene, la skallet være på. Del den gule løken i fire med skallet på. Grill grønnsakene lett. Bland grønnsakene med litt olivenolje og avrente maiskorn. (Bland ca. 3 ss mais med litt olivenolje ved siden av til aiolien). Krydre med salt og pepper og grill ferdig i stekeovn ved 200 grader i ca. 20 minutter.
- Grill entrecôten, og krydre med salt og pepper.
- Press ut innholdet av to grillede hvitløksbåter og blande med majones. Tillsett litt av den ristede maisen, krydre med salt og pepper.
- Server entrecôten på de grillede grønnsakene og med maisaiolien ved siden av.