Grillspyd med babymais, nypoteter og sommerløk
Porsjs : 4
Ingredienser
Grillspyd
- 400 g fersk svinekam
- 2 stk chorizo
- 4 grillspyd
- 1 skrelt rødløk
- Paprikapulver
Stekte poteter
- 400 g kokte nypoteter
- 1 rød paprika
- 8 Green Giant babymais
- 2 stk løk
- 1 dl blandede urter
- 4 ss olivenolje
Grillspyd med babymais, nypoteter og sommerløk.
Slik gjør du det:
Grillspyd:
- Skjær svinekammen og pølsene i 16 biter. Del rødløken i 8 båter. Fordel ingrediensene på spyd, og krydre med salt, pepper og paprikapulver. Grill over middels varme til spydet får en gyllenbrun farge.
Stekte poteter:
- Skjær paprika i tykke biter, og del løken i 4 båter. Bland alle ingrediensene bortsett fra urter med olivenolje, og smak til med salt og pepper. Stekes i ovnen ved 230 grader til potetene får en gyllenbrun farge. Hakke urtene, og strø dem over.